lørdag 19. september 2009

Ok - så vant Bohemene, men Vertshuset vant banketten!

Sofia hjalp Marianne med innlevelse og høylytte stønn når Alf skulle være med på foppall i dag! Alf skal være med, og Alf trenger hjelp, Alf er tung! Og lat.

For enkelte av oss gikk bussen til Valle litt tidlig, og vi fikk derfor utsettelse, og også litt massasje, slik at vi kunne komme opp i god og myk form. Trygve kjørte eget fartøy, mens vi andre kjøpte oss et standsmessig kjøretøy fra Tyskland medfølgende sjaffør!!

Oppe på Valle sto det busser, griller, koselige grønne kasser med små brune bjørner, og gosj for en stemning! Og så så mange kjekke unge gutter i stutte bukser!!

Vel maten var super, kampen .. hmmm var det kamp? ok da, Bohemen var vist hakket kjappere på skuddfoten, og de hadde sørenmeg med seg TIFO og!! Kult!!!

Etter hvert som målene spratt inn eller ut i vår eller andres favør, skjønte vi at det var alvor halvor, men det var helt greit. Maten smakte supert, og Alf passet på. Loddsalg av en større dimensjon, overskuddet gikk uavkortet til Frelsærn, og gjett a! 12.250 penger! Supert Vålerengafolk!!
\
Og - noen tok med seg Cava, er øl for pingler liksom? og noen hadde med seg Zingo. Det er i hvertfall for tøffinger... liksom!

For en dag! Takker, Espen, Marianne, Mona, Cathrine og de andre bak grillen jeg ikke vet navnet på! Supert arrangement, flott at noen orker å jobbe for at andre får ha det godt! Supert!

Og - for en regndans Ousman!!

Alf sa takk før han gikk...

Klikk på den lille "trekanten" under så får du se masse masse bilder. Sett gjerne på lyden og...1 kommentar: