lørdag 11. juli 2009

Kvartetten - Anne Sofie - Pedro og en masse venner!

Når vi kom inn i hagen i dag, var det vel litt som vi var Viggo Venneløs og hans tomme stoler som satt rundt bordet. Musikerne hadde startet rigging, pizzaduften var påtrengende og kaffekoppene var direkte skjemmende på bordet der de satt, ikke en eneste øl! De var ikke helt "våre" enda. Pedro glimret med sitt fravær, og vi hørte at det var usikkert hvem som skulle være med av diverse mussikanter og andre fanter.

Halve Vålerenga var på båttur, ryktene rant og vett forsvant, man visste ikke helt hvordan dette ville bli! Men - klokka 18.19 presis kom Marianne og erklærte at de var der, alle mann alle, og at det hadde vært en flott tur!


Etter hvert som kvelden seg og steg frem, var det minst 8 musikere av diverse varianter oppe ved veggen (dette er ingen scene, på ingen måte), og det var sang og spell så øret ble både sårt og ømt! Vålerengas svar på Emilou Harris, Vålerengas svar på en variant av Patsy Cline, Vålerengas svar på Willie Nelson... ja vi hadde dem alle! Og selvsagt Vålerengas egen Einar Rose!! Bandet vokste etter som sola ble blekere, og en av de som virkelig var trivelig å se, var karen på trekkspell, zydeco/neworleans-stemningen var til å ta og føle på!

Supert! Og stemningen steg sammen med vannet, og Evensen og kjerringa var på plass, konduktører som både døtter på og fløtter på dameromper og hengepupper, Snekkeren i snekka som gled nedover fjorder og kjoler, og Kjærka til slutt av en annen verden! Ingenting mangla! Dette var aftenen over alle aftener for oss som er glad i både køntri, blues, Osloviser og hjemmestrikka mussik!

Jeg har tatt mange mange bilder, noen bedre enn andre, men har ikke anledning til å legge dem ut før etter ferien.

Fortsatt god sommer, musikanter, musikkelskere, sjøfolk og andre farende fanter, vi ses om noen vakre dager!

Igjen, takk for en flott aften, Pedro - du har en gjeng med utrolig herlige venner! Både på scenen og blant publiken!h

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar