lørdag 20. juni 2009

Han heter Trond Granlund og han er en arbeidsmann....

.....og jammen er han ikke det. Men, kanskje noen bør gi mannen mer arbeid, så han får råd til ny hatt?

Det var en forventningsfull om enn noe nedkjølt gjeng som satt i hagen og ventet og ventet på den "store" helten som hadde lovet oss musikalske nydeligheter i hagen. Men... værgudene var ikke helt enig i at den staute arbeidskaren burde få sitte ute i friluft, så det ble til at vi måtte ty inn i husets lune og brune, og benke oss til. Det gikk bra det og!

Det var påtagelig mye damer i lokalet, ja så påtagelig at kanskje ble litt mye av det gode? Gutta var nemlig ute og drakk på egen hånd og egne ben, for å sørge for at Steen ikke skal huske sine siste dager i "frihet". Vi benytter anledningen til å gratulere Steen med knallbra valg av brud, og si Lykke til til Marianne med sin "Kjær-e Poulsen". Det var godt å se gutta komme inn etter hvert, om enn noe redusert....

Det ble en utrolig hyggelig og vellykket aften i familien Granlunds vold, vi tør vel å si det, med både Trond og sønn Tommy på scenen, og fruen og tremenning og andre iblant publikum!

Noen av jentene havnet som vanlig på bordet, Vålerenga Kjerke ble behørig besunget og sangen om Manglerud med Rugveien og Plogveien og andre bondeveier..... Himmelvogna er en sann slager, som alle vil ha flere ganger, og Trond er ikke sein å be når vi tramper og skriker om mer. Sangen om Bestefar i bua er også en kjent og kjær vise, linja "Du berga vel flaska Ka'l" har vi hørt før...

Trond tok seg tid til å sette sine kråketær på utstillings-modellen av de nye t-skjortene vi kan kle oss i - kule klær er et must når man bor på Enga...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar